Loading...
Workshops en activiteiten 2017-11-08T14:17:33+00:00

Workshops en activiteiten

Behalve coachingsgesprekken bieden we ook activiteiten en workshops op het gebied van loopbaancoaching aan. Zo maken we u wegwijs in de wereld loopbaanbegeleiding. U leert het voeren van sollicitatiegesprekken, het vinden van vacatures, het opstellen van een cv, het voeren van een netwerk gesprek, etc.

Sommige workshops zijn voor bepaalde doelgroepen maar anderen zijn voor iedereen. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over.

  • Een eerste ontdekking

  • Leren van elkaar
  • In ontspannen sfeer praktisch aan de slag
  • In te richten naar behoefte (maatwerk)

Workshops

Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 6 deelnemers) bieden wij workshops aan. Vraag naar de mogelijkheden maar denk bijvoorbeeld aan:

Ik wil mij aanmelden
Ik zoek naar een workshop

Toerustingsavonden voor Diaconaal Platform Putten

Het Diaconaal Platform Putten biedt werkzoekenden ondersteuning bij hun sollicitatieactiviteiten. Aetra Coaching verzorgt dit door middel van toerustingsavonden en individuele begeleiding. Zodra er voldoende belangstelling is starten we een nieuw traject.

Loopbaancoaching

Dit zijn de onderwerpen die in ieder geval aan bod komen: verwerking van baanverlies, persoons- en zoekprofiel, opnieuw solliciteren, een actueel CV, een gerichte sollicitatiebrief, het voeren van sollicitatie – en netwerkgesprekken, het solliciteren via sociale media. Tijdens deze bijeenkomsten is er veel gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. Naast de groepsbijeenkomsten is er ruimte voor individuele coaching.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze coaches Ron Steussy, tel. 06 – 44 11 33 70 of Peter Baas, tel. 06 – 20 22 99 03.